МВР: Објавен е јавен повик за прием на 200 редовни ученици во Средното полициско училиште 7 Мај во Полициската академија
Министерството за внатрешни работи (МВР) денеска објави јавен повик за прием на 200 редовни ученици, кои имаат интерес за запишување во Средното полициско училиште „7 Мај“ во Полициската академија. К...
МВР распиша оглас за прием на 200 ученици во Средното полициско училиште „7-ми Мај“
Министерството за внатрешни работи распиша јавен повик за прием на 200 редовни ученици во Средното полициско училиште „7-ми Мај“, кое функционира во рамки на Полициската академија. Право на пријавува...
МВР распиша оглас за прием на 200 ученици во Средното полициско училиште „7-ми Мај
Министерството за внатрешни работи распиша јавен повик за прием на 200 редовни ученици во Средното полициско училиште „7-ми Мај“, кое функционира во рамки на Полициската академија. Право на пријавувањ...
ПУШТЕН ОГЛАСОТ ЗА ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ ВО ПОЛИЦИСКОТО УЧИЛИШТЕ: Се примаат 200 редовни ученици
Министерството за внатрешни работи (МВР) денеска објави јавен повик за прием на 200 редовни ученици, кои имаат интерес за запишување во Средното полициско училиште „7 Мај“ во Пол...
200 редовни ученици ќе се примат во Средното полициско училиште
МВР објави јавен повик за запишување на ученици во Средното полициско училиште, кое продолжува да функционира по 25 години пауза. -Јавен повик за прием на 200 редовни ученици кои имаат интерес за запи...