[ФОТО] 13-годишната ќерка на Бијонсе го украде вниманието на кошаркарски натпревар во Лос Анџелес: Фановите ја според...
Имено, Блу Ајви пристигнала на натпреварот во друштво на својот татко, облечена во црна комбинација со елегантни очила за сонце, додека нејзината брановидна коса ѝ паѓала преку рамената. Многумина вед...
13-годишната ќерка на Бијонсе го привлече вниманието на натпревар во Лос Анџелес: Обожавателите ја споредуваат со мај...
Блу Ајви Картер и нејзиниот татко Џеј-Зи го привлекоа вниманието на јавноста кога се појавија заедно на кошаркарскиот натпревар од НБА помеѓу Лос Анџелес Лејкерс и Сан Антонио Спарс, што се одржа вчер...
![[ФОТО] 13-годишната ќерка на Бијонсе го украде вниманието на кошаркарски натпревар во Лос Анџелес: Фановите ја споредуваат со нејзината мајка](https://getter.feed.mk/images/content/inside/2025-12/mpNX3w0Cv0-foto-13-godisnata-kerka-na-bijonse-go-ukrade-vnimanieto-na-kosarkarski-natprevar-vo-los-andzeles-fanovite-ja-sporeduvaat-so-nejzinata-majka.jpeg)