УСБ

На Британец му е вградено првото 3Д-печатено протетско око (ВИДЕО)
На Британец му е вградено првото 3Д-печатено протетско око (ВИДЕО)
УСБ 0 коментари

На Британец му е вградено првото 3Д-печатено протетско око (ВИДЕО) - USB.mk ...

Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари (ВИДЕО)
Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари (ВИДЕО)
УСБ 0 коментари

Виртуелна јахта продадена за 650.000 долари (ВИДЕО) - USB.mk ...

Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината
Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината
УСБ 0 коментари

Избрани финалистите за најдобар Автомобил на годината - USB.mk ...

Google ја објави листата на најдобри Android апликации за 2021. година
Google ја објави листата на најдобри Android апликации за 2021. година
УСБ 0 коментари

Google ја објави листата на најдобри Android апликации за 2021. година - USB.mk ...

Чудните сигнали од Венера можеби се последица на вулканска активност
Чудните сигнали од Венера можеби се последица на вулканска активност
УСБ 0 коментари

Чудните сигнали од Венера можеби се последица на вулканска активност - USB.mk ...

Google Cloud хакнат за ископување криптовалути
Google Cloud хакнат за ископување криптовалути
УСБ 0 коментари

Google Cloud хакнат за ископување криптовалути - USB.mk ...

Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!
Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!
УСБ 0 коментари

Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година! - USB.mk ...

Јужна Кореја го гради првиот пловечки град во светот
Јужна Кореја го гради првиот пловечки град во светот
УСБ 0 коментари

Јужна Кореја го гради првиот пловечки град во светот - USB.mk ...

На Исланд се гради првата подземна опсерваторија на магма во светот
На Исланд се гради првата подземна опсерваторија на магма во светот
УСБ 0 коментари

На Исланд се гради првата подземна опсерваторија на магма во светот - USB.mk ...

Xiaomi годишно ќе произведува 300.000 електрични автомобили
Xiaomi годишно ќе произведува 300.000 електрични автомобили
УСБ 0 коментари

Xiaomi годишно ќе произведува 300.000 електрични автомобили - USB.mk ...