Мотика

„Ги избркав сите мои деверуши од мојата свадба откако слушнав што зборуваат зад мој грб. Моите велат дека сум претерала“
„Ги избркав сите мои деверуши од мојата свадба откако слушнав што зборуваат зад мој грб. Моите велат дека сум претерала“
Мотика

Имам 3 најдобри другарки и сакав да ми бидат деверуши. Ми помогнаа да изберам венчаница и кога ја најдовме совршената, рекоа дека изгледам фантастично и супер ми стои. На денот на мојата венчавка, мор...

Истражувачите конечно открија што навистина е „влакнестото НЛО“ кое падна во Северна Каролина
Истражувачите конечно открија што навистина е „влакнестото НЛО“ кое падна во Северна Каролина
Мотика

Вселенските експерти веруваат дека бизарните остатоци што ги пронашле чуварот на луксузен камп и неговиот колег е веројатно од едно од вселенските летала на Илон Маск, SpaceX. Џастин Клонц го откри па...

Старите Египќани се обиделе да лечат РАК: „Извонредниот“ череп стар 4.000 години има исеченици, што укажуваат дека „лекарите“ се обиделе да извршат операција на тумор
Старите Египќани се обиделе да лечат РАК: „Извонредниот“ череп стар 4.000 години има исеченици, што укажуваат дека „л...
Мотика

„Извонредниот“ египетски череп стар 4.000 години покажува знаци на обиди за лекување на рак. Исечените траги на черепот може да бидат индикации дека древните Египќани се обиделе да оперираат прекумере...