MakPress

Хеликоптери на МВР исфрлија над 68 тони вода врз пожари во реонот на Богомила и селата Габровник и Мокрени
Хеликоптери на МВР исфрлија над 68 тони вода врз пожари во реонот на Богомила и селата Габровник и Мокрени
MakPress

Вестите, содржините и фотографиите на интернет страницата MakPress.mk може да се користат само за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење, пренесување и ре...

Екипа на Национални Шуми од Демир Капија до Серта дошла со теренско возило старо 38 години
Екипа на Национални Шуми од Демир Капија до Серта дошла со теренско возило старо 38 години
MakPress

Вестите, содржините и фотографиите на интернет страницата MakPress.mk може да се користат само за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење, пренесување и ре...

Ердоган: За Кипар не е можно федерално решение, ние поддржуваме решение со две држави
Ердоган: За Кипар не е можно федерално решение, ние поддржуваме решение со две држави
MakPress

Вестите, содржините и фотографиите на интернет страницата MakPress.mk може да се користат само за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење, пренесување и ре...

Вработените во Дизниленд најавија протест поради одолговлекување на преговорите за условите за работа
Вработените во Дизниленд најавија протест поради одолговлекување на преговорите за условите за работа
MakPress

Вестите, содржините и фотографиите на интернет страницата MakPress.mk може да се користат само за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење, пренесување и ре...