Albumsionicons-v5-aionicons-v5-aburger Chatbubblesionicons-v5-lChevron Downionicons-v5-mCloseCopyEllipsis Verticalionicons-v5-iflag-al flag-bg flag-hr flag-mk flag-rs flag-us HeartHomeLinkLog OutLogo AndroidLogo Apple AppstoreLogo Applelogo-facebook Artboard Logo Google Playstorelogo-linkedin Logo Redditlogo-telegramlogo-twitter Artboard 6logo-vk logo-whatsapp MenuNewspaperNotificationsOpenOptionsPerson Circleionicons-v5-cionicons-v5-pSaveSearchПодесувањаionicons-v5-qShare SocialTrashTv

Xiaomi 12X ќе дебитира на декемврискиот настан

ГСМ 0 коментари
Досегашните извештаи во врска со претстојната постава на Xiaomi 12 сугерираат дека компанијата ќе ја претстави серијата во повеќе настани во текот на н...
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Погледнете ги сите коментари