Albumsionicons-v5-aionicons-v5-aburger Chatbubblesionicons-v5-lChevron Downionicons-v5-mCloseCopyEllipsis Verticalionicons-v5-iflag-al flag-bg flag-hr flag-mk flag-rs flag-us HeartHomeLinkLog OutLogo AndroidLogo Apple AppstoreLogo Applelogo-facebook Artboard Logo Google Playstorelogo-linkedin Logo Redditlogo-telegramlogo-twitter Artboard 6logo-vk logo-whatsapp MenuNewspaperNotificationsOpenOptionsPerson Circleionicons-v5-cionicons-v5-pSaveSearchПодесувањаionicons-v5-qShare SocialTrashTv

Вработените во Театар комедија дадоа поддршка на разрешената директорка Нора Шаќири

МКД 0 коментари
„Незадоволни и шокирани сме од одлуката на Министерството за култура за назначување на нов директор на Театар комедија. За нов в.д. директор се поставува човек кој беше дел од претходната управа која ...
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Погледнете ги сите коментари