Samsung ќе гради фабрика за чипови од 17 милијарди долари во Тексас
Samsung ќе гради фабрика за чипови од 17 милијарди долари во Тексас
ГСМ 0 коментари

Неодамнешниот извештај тврди дека Samsung планира да изгради фабрика за чипови вредна 17 милијарди долари во Тејлор, Тексас за да ги опслужува договорните операции на компанијата. Самсунг продава голе...