Започнува тринаесеттото издание на Анимакс Скопје Фест
Започнува тринаесеттото издание на Анимакс Скопје Фест
Вечер

Тринаесеттото издание на меѓународниот филмски фестивал за анимирани филмови Анимакс Скопје Фест ќе се одржи од денеска до 26-ти ноември во Кинотека на С.Македонија. На него ќе бидат прикажан...

Почнува 13. издание на „Анимакс Скопје фест“
Почнува 13. издание на „Анимакс Скопје фест“
Нетпрес

Од денеска до 26 ноември ќе се одржи 13-то издание на Меѓународниот филмски фестивал за анимирани филмови „Анимакс Скопје фест“ во Кинотека. Ќе бидат прикажани 39 куси анимирани филмови во...

47 АНИМИРАНИ ФИЛМОВИ ВО КИНОТЕКА Почнува 13. издание на „Анимакс Скопје фест“
47 АНИМИРАНИ ФИЛМОВИ ВО КИНОТЕКА Почнува 13. издание на „Анимакс Скопје фест“
Плусинфо

47 АНИМИРАНИ ФИЛМОВИ ВО КИНОТЕКА Почнува 13. издание на „Анимакс Скопје фест“ – plusinfo.mk ДомаКултура47 АНИМИРАНИ ФИЛМОВИ ВО КИНОТЕКА Почну...

„Анимакс Скопје фест“ од денеска во Кинотека
„Анимакс Скопје фест“ од денеска во Кинотека
Република

Тринаесеттото издание на меѓународниот филмски фестивал за анимирани филмови „Анимакс Скопје фест“ ќе се одржи од 24 до 26 ноември во Кинотека. На него ќе бидат прикажани 39 куси анимирани филмови во ...

Почнува тринаесеттото издание на Анимакс Скопје Фест
Почнува тринаесеттото издание на Анимакс Скопје Фест
КулАрт

им Скопје, 24.11.2022 Тринаесеттото издание на меѓународниот филмски фестивал за анимирани филмови Анимакс Скопје Фест ќе се одржи од 24-ти до 26-ти ноември во Кинотека на С.Македонија. На него ќе б...

Почнува тринаесеттото издание на „Анимакс Скопје Фест“
Почнува тринаесеттото издание на „Анимакс Скопје Фест“
А1он

Тринаесеттото издание на меѓународниот филмски фестивал за анимирани филмови „Анимакс Скопје Фест“ ќе се одржи од 24-ти до 26-ти ноември во Кинотека. На него ќе бидат прикажани 39 куси анимирани филмо...

Почнува тринаесеттото издание на „Анимакс Скопје фест“
Почнува тринаесеттото издание на „Анимакс Скопје фест“
Макфакс

Тринаесеттото издание на меѓународниот филмски фестивал за анимирани филмови „Анимакс Скопје фест“ ќе се одржи од 24 до 26 ноември во Кинотека. На него ќе бидат прикажани 39 куси анимирани филмови во ...

Започнува тринаесеттото издание на Анимакс Скопје Фест
Започнува тринаесеттото издание на Анимакс Скопје Фест
Мотика

Тринаесеттото издание на меѓународниот филмски фестивал за анимирани филмови Анимакс Скопје Фест ќе се одржи од 24-ти до 26-ти ноември во Кинотека на С.Македонија. На него ќе бидат прикажани 39 куси а...