Заклучно со 15 ноември реализирани 100,17 проценти од планот за производство на ЕСМ
Заклучно со 15 ноември реализирани 100,17 проценти од планот за производство на ЕСМ
ТВ21

Производството на АД ЕСМ е зголемено за 20 проценти во однос на претходната година и заклучно со 15 ноември е реализиран 100,17 проценти од планот. Оваа недела 75 проценти од пазарот го покриваме со с...

Заклучно со 15 ноември реализирани 100,17 проценти од планот за производство на ЕСМ
Заклучно со 15 ноември реализирани 100,17 проценти од планот за производство на ЕСМ
Опсервер

Производството на АД ЕСМ е зголемено за 20 проценти во однос на претходната година и заклучно со 15 ноември е реализиран 100,17 проценти од планот. Оваа недела 75 проценти од пазарот го покриваме с...