Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Сител

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Во Центар

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово – Во Центар ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Вечер

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Либертас

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведување на санкции кон Русија, или во спротивно ...

Вучиќ не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово
Вучиќ не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово
Нетпрес

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во...

Вучиќ изјави дека не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово
Вучиќ изјави дека не е заинтересиран за меѓусебно признавање со Косово
Курир

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивно ќ...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Нова Македонија

Фото: Фејсбук/Александар Вучиќ Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведува...

Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Вучиќ: Не сме заинтересирани за меѓусебно признавање со Косово
Опсервер

Српскиот претседател Александар Вучиќ изјави дека медиумите погрешно пренеле дека Европскиот парламент вчера има донесено резолуција во која се бара воведувае на санкции кон Русија, или во спротивн...