Танго Приказна во Битола
Танго Приказна во Битола
Република

Вечерва со почеток во 20:00 часот во Офицерскиот Дом во Битола, ќе може да го проследите настапот на музичкиот состав “AGOGIC” во склоп на нивната концертна трнеја со наслов „Танго Приказна“. На ова...

Во Битола втор концерт „Танго приказна“
Во Битола втор концерт „Танго приказна“
Канал 5

Љубителите на музиката и танцот ќе имаат концертно танго доживување со камерниот состав „Аг...

Танго Приказна во Битола
Танго Приказна во Битола
Екран

Вечерва со почеток во 20:00 часот во Офицерскиот Дом во Битола, ќе може да го проследите настапот на музичкиот состав “AGOGIC” во склоп на нивната концертна трнеја со наслов „Танго Приказна“. На ова м...

Во Битола втор концерт „Танго приказна“
Во Битола втор концерт „Танго приказна“
Независен

 Во Офицерскиот Дом во Битола денеска ќе се одржи вториот концерт од концертната турнеја со наслов „Танго приказна“. Љубителите на музиката и танцот ќе имаат концертно танго доживување со камерниот со...

Во Офицерскиот дом- КИЦ Битола, „Танго приказна“
Во Офицерскиот дом- КИЦ Битола, „Танго приказна“
КулАрт

Свечената сала на Офицерскиот дом- КИЦ Битола, место на рекорден број концерти на класична музика. Само оваа недела во репрезентативната концертна сала на Офицерскиот дом, на програмата се дури пет к...

„Tанго приказна“ во Офицерскиот Дом, Битола
„Tанго приказна“ во Офицерскиот Дом, Битола
Вечер

По успехот на концертот во Скопје на 14 мај, вториот настан од концертната турнеја со наслов „Танго приказна“ ќе се одржи на 12  јуни, (среда) во Офицерскиот дом, Битола, со почеток во 20 часот. Љубит...

Вториот концерт од концертната турнеја со наслов ТАНГО ПРИКАЗНА ќе се одржи на 12- ти јуни во Офицерскиот Дом, Битола
Вториот концерт од концертната турнеја со наслов ТАНГО ПРИКАЗНА ќе се одржи на 12- ти јуни во Офицерскиот Дом, Битола
Екран

Вториот концерт од концертната турнеја со наслов ТАНГО ПРИКАЗНА ќе се одржи на 12– ти јуни, (среда) во Офицерскиот Дом, Битола во 20:00 часот.  На концертот во Битола љубителите на музиката и та...