Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Опсервер

Фокус на малите и средни компании од источна, централна и западна Македонија Клаудификација, дигитални услуги и ИКТ решенија во фокусот Македонски Телеком ја организираше втората Т Бизнис конференци...

ДИГИТАЛНАТА ТРАНСФОРМАЦИЈА Е НЕОПХОДНА ЗА БИЗНИСИТЕ  – Бизнис конференција на Македонски Телеком
ДИГИТАЛНАТА ТРАНСФОРМАЦИЈА Е НЕОПХОДНА ЗА БИЗНИСИТЕ – Бизнис конференција на Македонски Телеком
Радар

Македонски Телеком ја организираше втората Т Бизнис конференција под мотото „За нови дигитални перспективи“. Конференцијата се одржа во Велес, со фокус на мали и средни компании од источна, централна...

Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
ТВ21

Македонски Телеком ја организираше втората Т Бизнис конференција под мотото – „За нови дигитални перспективи“. Конференцијата се одржа во Велес, со фокус на мали и средни компании од источна, централн...

Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Конект

Фокус на малите и средни компании од источна, централна и западна Македонија Клаудификација, дигитални услуги и ИКТ решенија во фокусот  Македонски Телеком ја организираше втората Т Бизнис ...

Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Денар

Македонски Телеком ја организираше втората Т Бизнис конференција под мотото – „За нови дигитални перспективи“. Конференцијата се одржа во Велес, со фокус на мали и средни компании од источна, централ...

Втора Т Бизнис конференција на Телеком под мотото „За нови дигитални перспективи’
Втора Т Бизнис конференција на Телеком под мотото „За нови дигитални перспективи’
Бизнис Вести

  Дискусии на темите: сајбер безбедност, клаудификација, дигитална канцеларија, дигитални управувани услуги и паметни ИКТ решенија, понуди втората Т Бизнис конференција што ја организираше Македонски...

Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Бизнис Вести

Македонски Телеком ја организираше втората Т Бизнис конференција под мотото – „За нови дигитални перспективи“. Конференцијата се одржа во Велес, со фокус на мали и средни компании од источна, централ...

Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Втора Т Бизнис конференција на Македонски Телеком
Пари

Време зa читање: 2 минути Фокус на малите и средни компании од источна, централна и западна Македонија Клаудификација, дигитални услуги и ИКТ решенија во фокусот Македонски Телеком ја организираше в...