Деспотовски со решение за ФИНКИ: БРО да се пресели во просториите на ТИРЗ, а студентите да ги користат бараките на бирото
Деспотовски со решение за ФИНКИ: БРО да се пресели во просториите на ТИРЗ, а студентите да ги користат бараките на би...
Радио МОФ

Директорот на Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони, Јован Деспотовски предложи Бирото за развој на образованието (БРО) да се пресели во сегашните простории на ТИРЗ, за Факултетот за инф...

Деспотовски предложи решение за ФИНКИ: БРО да се пресели во нашите простории, а студентите да ги користат бараките на бирото
Деспотовски предложи решение за ФИНКИ: БРО да се пресели во нашите простории, а студентите да ги користат бараките на...
365

Со протестен маратон од Градскиот парк до Владата, студентите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) повторно побараа простории за да може, како што велат, нормално д...

ТИРЗ со решение за проблемот на ФИНКИ, му ги нуди своите сегашни простории на БРО, за БРО да им ги отстапи бараките на студентите
ТИРЗ со решение за проблемот на ФИНКИ, му ги нуди своите сегашни простории на БРО, за БРО да им ги отстапи бараките н...
Република

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони (ТИРЗ) предлага, Бирото за развој на образованието (БРО) да се пресели во нејзините сегашните простории, за Факултетот за информатички науки и комп...

Деспотовски предложи решение за ФИНКИ: БРО да се пресели во нашите простории, а студентите да ги користат бараките на бирото
Деспотовски предложи решение за ФИНКИ: БРО да се пресели во нашите простории, а студентите да ги користат бараките на...
4News

Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) да се пресели во бараките на Бирото за развој на образованието (БРО), предложи денеска директроот на Дирекцијата за технолошки индус...

ТИРЗ со решение за проблемот на ФИНКИ, му ги нуди своите сегашни простории на БРО, за БРО да им ги отстапи бараките на студентите
ТИРЗ со решение за проблемот на ФИНКИ, му ги нуди своите сегашни простории на БРО, за БРО да им ги отстапи бараките н...
Zoom

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони (ТИРЗ) предлага, Бирото за развој на образованието (БРО) да се пресели во нејзините сегашните простории, за Факултетот за информатички науки и компј...

ТИРЗ со решение за проблемот на ФИНКИ, му ги нуди своите сегашни простории на БРО, за БРО да им ги отстапи бараките на студентите
ТИРЗ со решение за проблемот на ФИНКИ, му ги нуди своите сегашни простории на БРО, за БРО да им ги отстапи бараките н...
Либертас

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони (ТИРЗ) предлага, Бирото за развој на образованието (БРО) да се пресели во нејзините сегашните простории, за Факултетот за информатички науки и компј...

Деспотовски предложи решение за ФИНКИ: БРО да се пресели во нашите простории, а студентите да ги користат бараките на бирото
Деспотовски предложи решение за ФИНКИ: БРО да се пресели во нашите простории, а студентите да ги користат бараките на...
360 степени

Со протестен маратон од Градскиот парк до Владата, студентите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) повторно побараа простории за да може, како што велат, нормално да...

ФИНКИ ќе продолжат да протестираат, но нема да штрајкуваат за да не им наштетат на студентите, бараат да се вселат во просториите на БРО
ФИНКИ ќе продолжат да протестираат, но нема да штрајкуваат за да не им наштетат на студентите, бараат да се вселат во...
Република

„ФИНКИ нема зграда, трчаме до Влада“ извикуваа студентите од Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство пред Владата каде што стигнаа со протестен маратон што почна во Градскиот парк...

Втор протест на ФИНКИ за простор, остануваат на барањето да се вселат во просториите на БРО
Втор протест на ФИНКИ за простор, остануваат на барањето да се вселат во просториите на БРО
Факултети

Трајно решение за ФИНКИ е нов објект во близина на Ректоратот на Скопскиот универзитет, чија изградба веќе седум години е во застој поради стечај на фирмата изведувач. Дотогаш бараат привремен про...

Втор протест на ФИНКИ за простор, остануваат на барањето да се вселат во просториите на БРО
Втор протест на ФИНКИ за простор, остануваат на барањето да се вселат во просториите на БРО
Бизнис Вести

– „ФИНКИ нема зграда, трчаме до Влада“ извикуваа студентите од Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство пред Владата каде што стигнаа со протестен маратон што почна во Градскиот па...