Вработените во Театар комедија дадоа поддршка на разрешената директорка Нора Шаќири
Вработените во Театар комедија дадоа поддршка на разрешената директорка Нора Шаќири
МКД 0 коментари

„Незадоволни и шокирани сме од одлуката на Министерството за култура за назначување на нов директор на Театар комедија. За нов в.д. директор се поставува човек кој беше дел од претходната управа која ...

Николовски уверува: Нема калкулации и селективност во разрешувањето на Нора Шаќири
Николовски уверува: Нема калкулации и селективност во разрешувањето на Нора Шаќири

Николовски уверува: Нема калкулации и селективност во разрешувањето на Нора Шаќири - Слободен печат ...