Пронајдена почината Аргентинка во хотелска соба во Охрид
Пронајдена почината Аргентинка во хотелска соба во Охрид
Сител

Вчера во 07.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел во Охрид, каде престојувала, била пронајдена почината Р.В.Б.(82) од Аргентина. Лекар од Итна медицинска помош констатирал смрт без ...

Пронајдена почината Аргентинка во хотелска соба во Охрид
Пронајдена почината Аргентинка во хотелска соба во Охрид
Вечер

Вчера во 07.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел во Охрид, каде престојувала, била пронајдена почината Р.В.Б.(82) од Аргентина. Лекар од Итна медицинска помош констатирал смрт без ...

Туристка од Аргентина пронајдена почината во хотел во Охрид
Туристка од Аргентина пронајдена почината во хотел во Охрид
Фактор

Туристка од Аргентина на возраст од 82 години е пронајдена почината во хотелво Охрид, известува МВР.„На 14.05.2024 во 07.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел ...

Во хотелска соба во Охрид пронајдена почината 82-годишна жена од Аргентина
Во хотелска соба во Охрид пронајдена почината 82-годишна жена од Аргентина
Точка

Имено, на 14.5.2024, во 7.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел во Охрид, каде што престојувала, била пронајдена почината Р. В. Б. (82) од Аргентина. Лекар од итната медицинска помо...

Пронајдена почината жена од Аргентина во хотелска соба во Охрид
Пронајдена почината жена од Аргентина во хотелска соба во Охрид
Ohrid News

На 14.05.2024 во 07.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел во Охрид, каде престојувала, била пронајдена почината Р.В.Б.(82) од Аргентина. Лекар од Итна медицинска помош констатирал с...

Во хотелска соба во Охрид пронајдена почината 82-годишна Аргентинка
Во хотелска соба во Охрид пронајдена почината 82-годишна Аргентинка
Локално

82-годишна жена од Аргентина била пронајдена почината во Охрид. – На 14.05.2024 во 07.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел во Охрид, каде престојувала, била пронајдена почина...

Осумдесет и двегодишна Аргентинка пронајдена почината во хотелска соба во Охрид
Осумдесет и двегодишна Аргентинка пронајдена почината во хотелска соба во Охрид
Алсат

Осумдесет и двегодишна жена од Аргентина вчера е пронајдена почината во хотелска соба во Охрид каде што престојувала, информира преку соопштение охридската полиција. Смртта ја констатирал лекар од и...

Осумдесет и двегодишна Аргентинка пронајдена почината во хотелска соба во Охрид
Осумдесет и двегодишна Аргентинка пронајдена почината во хотелска соба во Охрид
360 степени

Смртта ја констатирал лекар од итната медицинска помош Осумдесет и двегодишна жена од Аргентина вчера е пронајдена почината во хотелска соба во Охрид каде што престојувала, информира преку соопште...

Аргентинка пронајдена почината во хотел во Охрид
Аргентинка пронајдена почината во хотел во Охрид
ТВ21

На 14.05.2024 во 07.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел во Охрид, каде престојувала, била пронајдена почината Р.В.Б.(82) од Аргентина. Лекар од Итна медицинска помош констатирал с...

Во хотелска соба во Охрид  пронајдена почината 82-годишна жена од Аргентина
Во хотелска соба во Охрид пронајдена почината 82-годишна жена од Аргентина
Опсервер

Двегодишната Софи родителите ја капеле во топла вода и предизвикале изгореници, од страв не повикале помош во Германија: телото го пронашла нејзината баба

Гостинка од Аргентина е пронајдена мртва во хотелска соба во Охрид
Гостинка од Аргентина е пронајдена мртва во хотелска соба во Охрид
24 Инфо

На 14.05.2024 во 07.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел во Охрид, каде престојувала, била пронајдена почината Р.В.Б.(82) од Аргентина. ...

Мртва жена од Аргентина пронајдена во Охрид
Мртва жена од Аргентина пронајдена во Охрид
Охрид1

На 14.05.2024 во 07.15 часот, во СВР Охрид е пријавено дека во соба во хотел во Охрид, каде престојувала, била пронајдена почината  жена на (82) од Аргентина. Лекар од Итна медицинска помош констат...