[ВИДЕО] Водителката не знаела што „ја снашло“: Хит сцена среде програма во живо – куче предизвикало неочекуван гаф па настанало неконтролирано смеење
[ВИДЕО] Водителката не знаела што „ја снашло“: Хит сцена среде програма во живо – куче предизвикало неочекуван гаф па...
Точка

Меѓутоа, на сцената која се случила во текот на една емисија дефинитивно никој не бил спремен. На извесен профил на социјалната мрежа „X“ осамнала пресмешна сцена која ги затекнала водителите на ТВ ем...