(Видео) Уметнички дела од 15 век, луксузен мебел: Ова е станот во кој Миша Гроф не ѝ дозволува на Николина Пишек да влезе
(Видео) Уметнички дела од 15 век, луксузен мебел: Ова е станот во кој Миша Гроф не ѝ дозволува на Николина Пишек да в...
Еспресо

Хрватската водителка Николина Пишек, која беше на суд со свекорот Миша Гроф, неодамна истакна дека добила право да влезе во станот во кој живеела во Белград со нејзиниот покоен сопруг Видоје Ристовиќ....