Ужас во трговски: Се отвори подот и „проголта“ половина продавница и една жена (ВИДЕО)
Ужас во трговски: Се отвори подот и „проголта“ половина продавница и една жена (ВИДЕО)
Канал 5

Надлежните соопштуваат дека се повредени две лица, а причинета е значителна штета. Инцидентот ...