Уште еден град во Италија нуди пари за купување куќа и реновирање, за да не остане празен
Уште еден град во Италија нуди пари за купување куќа и реновирање, за да не остане празен
Нова Македонија

Фото: пикселс Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 е...

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување
Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување
Бриф

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и сек...

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување
Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување
ТВ21

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш,...

ВАШЕ Е САМО ДА ДОЈДЕТЕ Град во Италија нуди 30.000 евра за населување
ВАШЕ Е САМО ДА ДОЈДЕТЕ Град во Италија нуди 30.000 евра за населување
Плусинфо

ВАШЕ Е САМО ДА ДОЈДЕТЕ Град во Италија нуди 30.000 евра за населување – plusinfo.mk ДомаИзборВАШЕ Е САМО ДА ДОЈДЕТЕ Град во Италија нуди 30.0...

Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување
Уште еден град во Италија нуди парична помош за населување
Либертас

Градот Пресиче, на југот од областа Пуља во Италија, е уште еден во низата што ќе им плаќа на заинтересираните за зголемување на тамошното население, ветувајќи им до 30.000 евра, Иако, како и секогаш,...