Тејлор Свифт се приклучи на листата на светски милијардери
Тејлор Свифт се приклучи на листата на светски милијардери
365

Планетарната пејачка ѕвезда Тејлор Свифт се приклучи на листата на светски милијардери, според новата листа на богати, објави во вторникот BBC. Американската поп-ѕвезда првпат влезе на листата ...

Тејлор Свифт се приклучи на листата на светски милијардери
Тејлор Свифт се приклучи на листата на светски милијардери
Нетпрес

Планетарната пејачка ѕвезда Тејлор Свифт се приклучи на листата на светски милијардери, според новата листа на богати, објави во вторникот BBC. Американската поп-ѕвезда првпат влезе на ли...