Таравари: Гостивар го има најдобриот центар во регионот за третман на деца со аутизам
Таравари: Гостивар го има најдобриот центар во регионот за третман на деца со аутизам
24 Инфо

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден на аутизмот, во Гостивар беше организирана трибина на тема „Аутизам, достигнувањата, предизвиците и институциите”. Присутните зборуваа и за третмано...

Таравари: Гостивар го има најдобриот центар во регионот за третман на деца со аутизам
Таравари: Гостивар го има најдобриот центар во регионот за третман на деца со аутизам
Макфакс

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден на аутизмот, во Гостивар беше организирана трибина на тема „Аутизам, достигнувањата, предизвиците и институциите“. Присутните зборуваа и за третманот на уч...

Таравари: Гостивар го има најдобриот центар во регионот за третман на деца со аутизам
Таравари: Гостивар го има најдобриот центар во регионот за третман на деца со аутизам
Опсервер

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден на аутизмот, во Гостивар беше организирана трибина на тема „Аутизам, достигнувањата, предизвиците и институциите“. Присутните зборуваа и за третманот на у...

Таравари: Гостивар го има најдобриот центар во регионот за третман на деца со аутизам
Таравари: Гостивар го има најдобриот центар во регионот за третман на деца со аутизам
Скопје1

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден на аутизмот, во Гостивар беше организирана трибина на тема „Аутизам, достигнувањата, предизвиците и институциите“. Присутните зборуваа и за третманот на уч...