Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Zoom

Формирањето на Заедницата на српски општини е долгогодишна обврска на Косово и таа мора да се спроведе под итно, што беше повеќепати повторено од страна на ЕУ дури и на највисоко ниво, изја...

Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Нетпрес

Формирањето на Заедницата на српски општини е долгогодишна обврска на Косово и таа мора да се спроведе под итно, што беше повеќепати повторено од страна на ЕУ дури и на највисоко ниво, из...

Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Express

Според Стано, ако Косово на ја спорведе оваа обврска, тоа ќе се толкува како знак дека од косовска страна не постои волја за напредок на патот кон нормализација на односите со Србија. – Тоа барање сег...

Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Алсат

Формирањето на Заедницата на српски општини е долгогодишна обврска на Косово и таа мора да се спроведе под итно, што беше повеќепати повторено од страна на ЕУ дури и на највисоко ниво, изјави денеска...

Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Стано: Косово мора под итно да ја формира Заедницата на српски општини
Канал 5

Формирањето на Заедницата на српски општини е долгогодишна обврска на Косово и таа мора да се спр...