Српската полиција заплени 520 килограми марихуана
Српската полиција заплени 520 килограми марихуана
Вечер 0 коментари

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внат...

Српската полиција заплени 520 килограми марихуана
Српската полиција заплени 520 килограми марихуана
ТВ21 0 коментари

Полицијата во Ниш уапси маж во чиј автомобил пронајде 520 килограми марихуана од Косово. Дрогата била спакувана во 134 пакети и била наменета за продажба во српските градови. Српскиот министер за внат...