Пендаровски на средба со Теодор Богоевски, лице со попреченост
Пендаровски на средба со Теодор Богоевски, лице со попреченост
Нетпрес

Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими Теодор Богоевски, лице со попреченост и советник за лица со попреченост на претседателот на Владата на Република Северна Македонија. На сре...

Претседателот Пендаровски се сретна со Теодор Богоевски – советник за лица со попреченост на претседателот на Владата
Претседателот Пендаровски се сретна со Теодор Богоевски – советник за лица со попреченост на претседателот на Владата
Либертас

Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими Теодор Богоевски, лице со попреченост и советник за лица со попреченост на претседателот на Владата на Република Северна Македонија. На с...

Пендаровски на средба со Теодор Богоевски, лице со попреченост
Пендаровски на средба со Теодор Богоевски, лице со попреченост
Курир

Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими Теодор Богоевски, лице со попреченост и советник за лица со попреченост на претседателот на Владата на Република Северна Македонија. На средбата, како ...

Средба на претседателот Пендаровски со Теодор Богоевски, лице со попреченост
Средба на претседателот Пендаровски со Теодор Богоевски, лице со попреченост
Опсервер

 Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими Теодор Богоевски, лице со попреченост и советник за лица со попреченост на претседателот на Владата на Република Македонија.   ...

Средба на претседателот Пендаровски со Теодор Богоевски, лице со попреченост
Средба на претседателот Пендаровски со Теодор Богоевски, лице со попреченост
Центар

Претседателот Стево Пендаровски денеска го прими Теодор Богоевски, лице со попреченост и советник за лица со попреченост на претседателот на Владата на Република Северна Македонија. На средбата се раз...