Штип ја доби првата катна гаража
Штип ја доби првата катна гаража
Express

Штип ја доби првата катна гаража . На овој начин ќе се реши проблемот со паркинг просторот во центарот на градот. Гаражата која е на две нивоа е лоцирана до Домот на култура и ќе обезбед...

Пуштена во употреба првата катна гаража во центарот на Штип
Пуштена во употреба првата катна гаража во центарот на Штип
Вечер

Пуштена е во употреба првата катна гаража на улицата „Ванчо Прќе“, која се наоаѓа зад Центарот за култура „Ацо Шопов“ во Штип. Градоначалникот Иван Јорданов на денешната прес-конференција истакна дека...

Штип ја доби првата катна гаража во централното градско подрачје
Штип ја доби првата катна гаража во централното градско подрачје
Канал 5

 Градоначалникот Иван Јорданов на денешната прес-конференција истакна дека во првата катна г...