СЕМЕЈСТВОТО НА ДАНКА СЕ ЛУТИ ЗА ШПЕКУЛАЦИИТЕ: Mајката вети дека ќе одговорат на сите навреди
СЕМЕЈСТВОТО НА ДАНКА СЕ ЛУТИ ЗА ШПЕКУЛАЦИИТЕ: Mајката вети дека ќе одговорат на сите навреди
Фактор

Сè што слушам, слушам на телевизија, вели дедото на исчезнатата Данка Илиќ од српскиот град Бор, по која се трага од вторникот. Тој објаснува дека се загрижени и нетрпеливи ...