Се зголемува веројатноста Тен Хаг да остане на чело на Јунајтед, останува само еден кандидат
Се зголемува веројатноста Тен Хаг да остане на чело на Јунајтед, останува само еден кандидат
Локално

Веројатноста Ерик тен Хаг да остане на чело на Манчестер Јунајтед е се поголема во последните денови, информира англискиот печат. Раководните лица на Инеос, кои го презедоа спортскиот и техничкиот ме...