Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“
Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“
Канал 5

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања и главен преговарач со ЕУ, Бојан Ма...

Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Локално

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања и главен преговарач со ЕУ, Бојан Маричиќ денеска, во рамки на посетата на „Колеџот на Европа”, во Бриж имаше средба со поранешната висока ...

Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
ТВ21

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања и главен преговарач со ЕУ, Бојан Маричиќ денеска, во рамки на посетата на „Колеџот на Европа“, во Бриж имаше средба со поранешната висока ...

Маричиќ – Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Маричиќ – Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Бриф

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања и главен преговарач со ЕУ Бојан Маричиќ денеска, во рамки на посетата на „Колеџот на Европа“, во Бриж имаше средба со поранешната висока ...

Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Центар

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања и главен преговарач со ЕУ, Бојан Маричиќ денеска, во рамки на посетата на „Колеџот на Европа“, во Бриж имаше средба со поранешната висока ...

Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Република

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања и главен преговарач со ЕУ, Бојан Маричиќ денеска, во рамки на посетата на „Колеџот на Европа“, во Бриж имаше средба со поранешната висока ...

Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Макфакс

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања и главен преговарач со ЕУ, Бојан Маричиќ денеска, во рамки на посетата на „Колеџот на Европа“, во Бриж имаше средба со поранешната висока ...

Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
Маричиќ-Могерини: Ја активираме соработката со „Колеџот на Европа“ за поддршка во процесот на преговори со ЕУ
А1он

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања и главен преговарач со ЕУ, Бојан Маричиќ денеска, во рамки на посетата на „Колеџот на Европа“, во Бриж имаше средба со поранешната висока ...

Maричиќ: Меморандумот за разбирање со ,,Колеџот на Европа”
Maричиќ: Меморандумот за разбирање со ,,Колеџот на Европа”
Во Центар

Maричиќ: Меморандумот за разбирање со ,,Колеџот на Европа” – Во Центар ...

Маричиќ на средба со Могерини на „Колеџот на Европа“
Маричиќ на средба со Могерини на „Колеџот на Европа“
ТВ21

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ, денеска во Бриж ќе одржи предавање на „Колеџот на Европа“, една од најистакнатите и најстарите академски институции од обл...

Маричиќ на средба со Могерини на „Колеџот на Европа“
Маричиќ на средба со Могерини на „Колеџот на Европа“
Frontline

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ, денеска во Бриж ќе одржи предавање на „Колеџот на Европа“, една од најистакнатите и најстарите академски институции од обл...

Маричиќ на средба со Могерини на „Колеџот на Европа“
Маричиќ на средба со Могерини на „Колеџот на Европа“
Канал 5

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ, денеска во Бриж ќе ...