Хамас ја прифати резолуцијата на Советот за безбедност за прекин на огнот во Газа
Хамас ја прифати резолуцијата на Советот за безбедност за прекин на огнот во Газа
Република

Претставникот на Хамас, Сами Абу Зухри, изјави дека групата ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите. Тој наглас...

Хамас: Ја прифаќаме резолуцијата за прекин на огнот, подготвени сме да преговараме
Хамас: Ја прифаќаме резолуцијата за прекин на огнот, подготвени сме да преговараме
Центар

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата, Сами Абу Зухри, нагласува...

Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Frontline

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата Сами Абу Зухри, нагласувај...

Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Нова Македонија

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата Сами Абу Зухри, нагласувај...

Хамас: Ја прифаќаме резолуцијата за прекин на огнот, подготвени сме да преговараме
Хамас: Ја прифаќаме резолуцијата за прекин на огнот, подготвени сме да преговараме
Точка

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот, повлекувањето на израелските сили и размената на заложници за палестинските затвореници во Израел, рече Зухри. „Американската влада се соочува со вист...

Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Независен

 Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата Сами Абу Зухри, нагласува...

Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Либертас

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата Сами Абу Зухри, нагласува...

Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Civil Media

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата Сами Абу Зухри, нагласува...

Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Хамас ја прифаќа резолуцијата на СБ на ОН за прекин на огнот во Појасот Газа
Бизнис Вести

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата Сами Абу Зухри, нагласува...

Хамас ја прифати резолуцијата на Советот за безбедност за прекин на огнот
Хамас ја прифати резолуцијата на Советот за безбедност за прекин на огнот
А1он

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата Сами Абу Зухри, нагласувај...

Хамас: Ја прифаќаме резолуцијата за прекин на огнот, подготвени сме да преговараме
Хамас: Ја прифаќаме резолуцијата за прекин на огнот, подготвени сме да преговараме
Макфакс

Хамас ја прифаќа резолуцијата за прекин на огнот на Советот за безбедност на Обединетите нации и е подготвен да преговара за деталите, изјави денеска функционерот на групата, Сами Абу Зухри, нагласува...