„Samsung“ започна проект за самопоправка на телефони
„Samsung“ започна проект за самопоправка на телефони
Денар

„Samsung“ и „iFixit“ конечно ја започнаа својата програма за самопоправка (self-repair), која им овозможува на сопствениците на одредени телефонски линии да купуваат резервни делови. Првичната најава...

Samsung конечно ја лансираше програмата за самопоправка на уреди
Samsung конечно ја лансираше програмата за самопоправка на уреди
Конект

Samsung и iFixit конечно ја започнаа својата програма за самопоправка, која им овозможува на сопствениците на одредени серии паметни телефони да купуваат резервни делови. Првичната најава за оваа прог...