Самостојна изложба на уметникот Зоран Арсовски – Бабата со наслов “Нови хоризонти”
Самостојна изложба на уметникот Зоран Арсовски – Бабата со наслов “Нови хоризонти”
Канал 5

Самостојна изложба на слики на современиот академски визуелен уметник Зоран Арсовски – Баба...