САД се подготвени да разговараат за размена на затвореници со Русија
САД се подготвени да разговараат за размена на затвореници со Русија
Вечер

 САД соопштија дека се подготвени да разговараат за размена на затвореници, кратко после пресудитана руски суд од девет години затвор за кошаркарската ѕвезда Бритни Г...

Лавров: Подготвени сме со САД да разговараме за размена на затвореници
Лавров: Подготвени сме со САД да разговараме за размена на затвореници
Канал 5

„Подготвени сме да преговараме на таа тема, но во рамките на каналот што го договорија прет...

САД се подготвени да разговараат за размена на затвореници со Русија
САД се подготвени да разговараат за размена на затвореници со Русија
ТВ21

САД соопштија дека се подготвени да разговараат за размена на затвореници, кратко после пресудитана руски суд од девет години затвор за кошаркарската ѕвезда Бритни Грајнер, за наво...

Сергеј Лавров изјави дека Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон
Сергеј Лавров изјави дека Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон
АлсатМ

ФОТО: Moscow timesРускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров изјави дека Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон преку дипломатски канали.AdvertisementsИзјав...

Лавров: Русија е подготвена да разговара за размена на затвореници со САД по пресудата за Грајнер
Лавров: Русија е подготвена да разговара за размена на затвореници со САД по пресудата за Грајнер
Фактор

Добивај вести на Viber САД и Русија посочија дека се подготвени да разговараат за размена на затвореници, еден ден откако кошаркарската ѕвезда Бритни Грајнер беше осудена за шверц н...

Лавров: Русија сака да разговара за размена на затвореници со САД
Лавров: Русија сака да разговара за размена на затвореници со САД
Express

Еден ден откако американската кошаркарска ѕвезда Бритни Гринер беше осудена на девет години затвор за поседување и транспорт на дрога (увоз на помалку од грам масло од канабис во Русија), рускиот мини...

Лавров: Подготвени сме да преговараме со САД за размена на затвореници
Лавров: Подготвени сме да преговараме со САД за размена на затвореници
Канал 5

Подготвени сме да преговараме на оваа тема, но во рамките на каналот за кој се договорија претсед...

Лавров: Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон
Лавров: Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон
Вечер

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон преку постоечки дипломатски канали. –...

Лавров: Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон
Лавров: Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон
АлсатМ

ФОТО: Moscow timesРускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска изјави дека Москва е подготвена да разговара за размена на затвореници со Вашингтон преку постоечки дипломатски канали.A...