Русија ослободува затворенички за да се приклучат на војната во Украина
Русија ослободува затворенички за да се приклучат на војната во Украина
Frontline

Руската војска почна да користи и друг, дополнителен извор на работна сила, почна да испраќа осуденички да се борат во Украина. Жените осуденички во Русија се приклучуваат на руските воени напори прот...

Русија ослободува затворенички за да се приклучат на војната во Украина
Русија ослободува затворенички за да се приклучат на војната во Украина
Zoom

Руската војска почна да користи и друг, дополнителен извор на работна сила, почна да испраќа осуденички да се борат во Украина. Жените осуденички во Русија се приклучуваат на руските воени напори пр...

Русија ослободува затворенички за да се приклучат на војната во Украина
Русија ослободува затворенички за да се приклучат на војната во Украина
Civil Media

Руската војска почна да користи и друг, дополнителен извор на работна сила, почна да испраќа осуденички да се борат во Украина. Жените осуденички во Русија се приклучуваат на руските воени напори про...