Легенда: Роберто Баџо е најдобриот напаѓач во историјата на Италија
Легенда: Роберто Баџо е најдобриот напаѓач во историјата на Италија
Република

Роберто Баџо е избран за најдобар напаѓачки играч во историјата на Италија од страна на „FourFourTwo“. Британскиот магазин го рангираше поранешниот фудбалер на Фиорентина, Јувентус, Милан и Интер на ...

4-4-2: Баџо е најдобриот напаѓач во историјата на Италија
4-4-2: Баџо е најдобриот напаѓач во историјата на Италија
Канал 5

Британскиот магазин го рангираше поранешниот фудбалер на Фиорентина, Јувентус, Милан и Интер на в...

Роберто Баџо-најдобриот напаѓач во историјата на Италија
Роберто Баџо-најдобриот напаѓач во историјата на Италија
PressingTV

Роберто Баџо е избран за најдобар напаѓачки играч во историјата на Италија од страна на „FourFourTwo“. Британскиот магазин го рангираше поранешниот фудбалер на Фиорентина, Јувентус, Милан и Интер на ...