Ретка појава: Легендарниот Џин Хекмен се појави со сопругата во јавност по речиси 20 години
Ретка појава: Легендарниот Џин Хекмен се појави со сопругата во јавност по речиси 20 години
Попара

На почетокот на годината еден од најпознатите филмски негативци го прослави својот 94-ти роденден. Речиси две децении откако го објави своето повлекување од актерството, Џин беше фотографиран во јавно...