Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Сител

Претседателот на Бугарија Румен Радев го окарактеризира нападот врз клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид како апсолутно неприфатлив чин на агресија, која, вели, со децении се гаи во Северна Македонија пр...

Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Во Центар

Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин – Во Центар ...

Пендаровски го осуди нападот на бугарскиот клуб, за Радев тоа е апсолутно неприфатлив чин на агресија
Пендаровски го осуди нападот на бугарскиот клуб, за Радев тоа е апсолутно неприфатлив чин на агресија
еМагазин

Македонскиот претседател Стево Пендаровски го осуди нападот на бугарскиот клуб во Охрид. -Го осудувам нападот на културниот клуб на бугарската заедница во Охрид. Очекувам надлежните институции да спро...

Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
ТВ21

Претседателот на Бугарија Румен Радев го окарактеризира нападот врз клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид како апсолутно неприфатлив чин на агресија, која, вели, со децении се гаи во Македонија против Буг...

Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Опсервер

Претседателот на Бугарија Румен Радев го окарактеризира нападот врз клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид како апсолутно неприфатлив чин на агресија, која, вели, со децении се гаи во Северна Македонија...

Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин, рече бугарскиот претседател Радев
Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин, рече бугарскиот претседател Радев
Нова Македонија

Фото: принтскрин Претседателот на Бугарија Румен Радев го окарактеризира нападот врз клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид како апсолутно неприфатлив чин на агресија, која, вели, со децении се...

Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Вечер

Претседателот на Бугарија Румен Радев го окарактеризира нападот врз клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид како апсолутно неприфатлив чин на агресија, која, вели, со децении се гаи во Северна Маке...

АПСОЛУТНО НЕПРИФАТЛИВ ЧИН НА АГРЕСИЈА Радев за нападот на клубот во Охрид
АПСОЛУТНО НЕПРИФАТЛИВ ЧИН НА АГРЕСИЈА Радев за нападот на клубот во Охрид
Плусинфо

АПСОЛУТНО НЕПРИФАТЛИВ ЧИН НА АГРЕСИЈА Радев за нападот на клубот во Охрид – plusinfo.mk ДомаСветАПСОЛУТНО НЕПРИФАТЛИВ ЧИН НА АГРЕСИЈА Радев...

Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Нетпрес

Претседателот на Бугарија, Румен Радев го окарактеризира нападот врз клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид како апсолутно неприфатлив чин на агресија, која, вели, со децении се гаи во Македони...

Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Курир

Претседателот на Бугарија, Румен Радев го окарактеризира нападот врз клубот „Цар Борис Трети“ во Охрид како апсолутно неприфатлив чин на агресија, која, вели, со децении се гаи во Македонија против Бу...

Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Радев: Нападот на клубот во Охрид е апсолутно неприфатлив чин
Бизнис Вести

Претседателот на Бугарија Румен Радев го окарактеризира нападот врз клубот „Цар Борис Трети” во Охрид како апсолутно неприфатлив чин на агресија, која, вели, со децении се гаи во Северна Македонија пр...

Радев за пукањето во Охрид: Вандалски чин на агресија
Радев за пукањето во Охрид: Вандалски чин на агресија
Слободен Печат

Бугарскиот претседател Румен Радев уште еднаш ја предупреди Македонија дека патот кон Европската Унија води преку признавањето на правата на македонските Бугари. „Државното раководство на Република Се...