Патот на Скопје кон ЕУ минува преку почитувањето на правата на македонските Бугари!
Патот на Скопје кон ЕУ минува преку почитувањето на правата на македонските Бугари!
Вечер

Потребни се културно-информативни центри што ќе ги зближуваат граѓаните на двете држави, а не клубови кои ќе предизвикуваат негативни емоции, порача денеска премиерот Димитар Ковачевски п...

Радев: Патот на Македонија кон ЕУ минува низ признавањето на македонските Бугари и културно-историското наследство
Радев: Патот на Македонија кон ЕУ минува низ признавањето на македонските Бугари и културно-историското наследство
Макфакс

Шефовите на држави во Македонија и општеството мора да разберат дека патот кон Европската Унија минува низ признавањето и почитувањето на македонските Бугари и нашето културно-историско наследство. То...

За Радев, патот на Македонија кон ЕУ минува низ признавање на бугарската историја
За Радев, патот на Македонија кон ЕУ минува низ признавање на бугарската историја
А1он

За бугарскиот претседател Румен Радев признавањето и почитувањето на македонските Бугари и нивното културно-историско наследство се единствениот начин Македонија да стигне до ЕУ. Испровоциран од демо...

Радев: Во Македонија мора да разберат дека патот за ЕУ минува низ признавање и почитување на македонските Бугари
Радев: Во Македонија мора да разберат дека патот за ЕУ минува низ признавање и почитување на македонските Бугари
Република

Лидерите во Република Македонија и општеството мора да разберат дека патот кон Европската Унија минува низ признавањето и почитувањето на македонските Бугари и нашето културно-историско наследство. То...