Работилница со Експресивна Арт Терапија „Маски во движење“ со психологот Ана Тодоровска
Работилница со Експресивна Арт Терапија „Маски во движење“ со психологот Ана Тодоровска
Република

Денес со почеток во 18:00 часот во КСП Центар -Јадро во Скопје, како дел од проектот „Кадри на ранливост“, ќе се одржи работилница со Експресивна Арт Терапија насловена „Маски во движење“. Фасилитато...

Работилница со Експресивна Арт Терапија „Маски во движење“ со психологот Ана Тодоровска
Работилница со Експресивна Арт Терапија „Маски во движење“ со психологот Ана Тодоровска
Екран

Денес со почеток во 18:00 часот во КСП Центар -Јадро во Скопје, како дел од проектот „Кадри на ранливост“, ќе се одржи работилница со Експресивна Арт Терапија насловена „Маски во движење“. Фасилитатор...