Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да ѝ се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да ѝ се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Република

Гасоводот Турски тек работи без прекин и европските партнери мора да ѝ бидат благодарни на Турција за тоа, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин на средбата со неговиот турски колега Реџеп...

ПУТИН ПО СРЕДБАТА СО ЕРДОГАН: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирање на Турски тек
ПУТИН ПО СРЕДБАТА СО ЕРДОГАН: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирање на Турски тек
Денешен Весник

Гасоводот Турски тек работи без прекин и европските партнери мора да и бидат благодарни на Турција за тоа, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин на средбата со неговиот турски колега Реџеп...

Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Вечер

Гасоводот Турски тек работи без прекин и европските партнери мора да и бидат благодарни на Турција за тоа, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин на средбата со неговиот турски кол...

Путин му се заблагодари на Ердоган на средбата во Сочи (ВИДЕО)
Путин му се заблагодари на Ердоган на средбата во Сочи (ВИДЕО)
Канал 5

„Испораките се веќе започнати, сакам да ви се заблагодарам за тоа и за тоа што во исто врем...

Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
ТВ21

Гасоводот Турски тек работи без прекин и европските партнери мора да и бидат благодарни на Турција за тоа, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин на средбата со неговиот турски колега Реџеп...

Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери треба да ѝ се благодарни на Анкара за непречениот транзит на нашиот гас преку Турски тек
Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери треба да ѝ се благодарни на Анкара за непречениот транзит на нашиот...
365

Анкара, 5 август 2022 (МИА) – Гасоводот Турски тек работи без прекин и европските партнери мора да ѝ бидат благодарни на Турција за тоа, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин на средбата ...

Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Либертас

Гасоводот Турски тек работи без прекин и европските партнери мора да и бидат благодарни на Турција за тоа, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин на средбата со неговиот турски колега Реџеп...

Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Путин по средбата со Ердоган: Европските партнери да и се заблагодарат на Анкара за функционирањето на Турски тек
Опсервер

Гасоводот Турски тек работи без прекин и европските партнери мора да и бидат благодарни на Турција за тоа, изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин на средбата со неговиот турски колега Ре...

Путин: Европа да ѝ се заблагодари на Турција за транзитот на гас од Русија
Путин: Европа да ѝ се заблагодари на Турција за транзитот на гас од Русија
Макфакс

„Гасоводот `Турски поток` работи без прекин и европските партнери мора да ѝ бидат благодарни на Турција за тоа“ изјави денеска рускиот претседател Владимир Путин на средбата со турскиот претседател Ре...