Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
365

Романот „Светот што го избрав“ е приказна за трансформацијата на Леона, чие чувство за себе и сопствениот идентитет се менува низ контактот со луѓето и просторите: подрумот во кој се вселува, состан...

Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
MakPress

Во кафе книжарницата „Буква“ вечер ќе биде промовиран новиот роман од Калина Малеска „Светот што го избрав“. Романот е објавен ка...

Вечерва во „Буква“ промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Вечерва во „Буква“ промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Република

Во кафе книжарницата „Буква“ вечер ќе биде промовиран новиот роман од Калина Малеска „Светот што го избрав“. Романот е објавен како 227 книга во едицијата ПРОаЗА на издавачката куќа „Или-Или“. Промоц...

Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Frontline

Во кафе книжарницата „Буква“ вечер ќе биде промовиран новиот роман од Калина Малеска „Светот што го избрав“. Романот е објавен како 227 книга во едицијата ПРОаЗА на издавачката куќа Или-Или. Промоција...

Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Екран

Вечерва во кафе-книжарницата Буква, со почеток од 19:30 часот, ќе се одржи промоцијата на новиот роман од Калина Малеска со наслов „Светот што го избрав“. Романот ќе биде промовиран низ интересен разг...

Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
Промоција на романот „Светот што го избрав“ од Калина Малеска
ТВ 24

Во кафе книжарницата „Буква“ вечер ќе биде промовиран новиот роман од Калина Малеска „Светот што го избрав“. Романот е објавен како 227 книга во едицијата ПРОаЗА на издавачката куќа Или-Или. Промоција...