Промовирани Модули за мировно образование во средното образование
Промовирани Модули за мировно образование во средното образование
КулАрт

11.6.2024, Скопје На 11 јуни 2024 година, се одржа промоција и конференција за медиуми на која беа промовирани Модули за мировно образование во средното образование. Станува збор за материјал е резул...

Меѓаши промовираше модули за мировно образование
Меѓаши промовираше модули за мировно образование
Сител

Мировното образование се институционализираше во средното образование. Надлежните велат дека мировното образование не се имплементира доволно во наставните програми, а е неопходно за превенција за спр...

Модули за мировно образование во средното образование достапни за користење во наставата 
Модули за мировно образование во средното образование достапни за користење во наставата 
Бизнис Вести

Модули за мировно образование во средното образование се содржани во  публикација на седум јазици која беше промовирана денеска во организација на Детската амбасада „Меѓаши“. Модулите се резултат на ...

Модули за мировно образование во средното образование
Модули за мировно образование во средното образование
Нетпрес

Денеска се одржа промоција и конференција за медиуми на која беа промовирани Модули за мировно образование во средното образование. Станува збор за материјал е резултат на повеќегодишн...

Промоција на публикацијата ,,Модули за мировно образование во средното образование”
Промоција на публикацијата ,,Модули за мировно образование во средното образование”
Канал 5

Од Меѓаши информираат дека модулите за мировно образование се резултат на повеќегодишната работа ...

Промоција на публикацијата ,,Модули за мировно образование во средното образование”
Промоција на публикацијата ,,Модули за мировно образование во средното образование”
Независен

Првата детска амбасада во светот Меѓаши денеска ќе ја промовира публикацијата „Модули за мировно образование во средното образование”.  Од Меѓаши информираат дека модулите за мировно образование се ре...

Промоција на публикацијата ,,Модули за мировно образование во средното образование”
Промоција на публикацијата ,,Модули за мировно образование во средното образование”
Бизнис Вести

Првата детска амбасада во светот Меѓаши денеска ќе ја промовира публикацијата „Модули за мировно образование во средното образование”.  Од Меѓаши информираат дека модулите за мировно образование се р...