Промоција на книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог” од Џабир Дерала и Валентин Нешовски
Промоција на книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог” од Џабир Дерала и Валентин Нешовски
Центар

Kомпанијата за филмска продукција, уметност и издаваштво „Шорткат” и редакцијата на порталот „Фронтлајн” имаат чест да го претстават своето најново издание, книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог...

Промоција на „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Дерала и Нешовски: Иднината се случува сега. Да ја прочитаме!
Промоција на „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Дерала и Нешовски: Иднината се случува сега. Да ја прочитаме!
Zoom

Конечно, книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Џабир Дерала и Валентин Нешовски се промовира вечерва, во рок барот „Гарсон“, со почеток во 19:30 часот. ЛИНК ДО ФБ НАСТАН Најголем дел од книг...

Промоција на „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Дерала и Нешовски: Иднината се случува сега. Да ја прочитаме!
Промоција на „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Дерала и Нешовски: Иднината се случува сега. Да ја прочитаме!
Центар

Конечно, книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Џабир Дерала и Валентин Нешовски се промовира вечерва, во рок барот „Гарсон“, со почеток во 19:30 часот.ЛИНК ДО ФБ НАСТАН Најголем дел од...

Промоција на книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог” од Џабир Дерала и Валентин Нешовски
Промоција на книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог” од Џабир Дерала и Валентин Нешовски
24 Инфо

Kомпанијата за филмска продукција, уметност и издаваштво „Шорткат” и редакцијата на порталот „Фронтлајн” имаат чест да го претстават своето најново издание, книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бо...

Промоција на „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Дерала и Нешовски: Иднината се случува сега. Да ја прочитаме!
Промоција на „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Дерала и Нешовски: Иднината се случува сега. Да ја прочитаме!
Frontline

Конечно, книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Џабир Дерала и Валентин Нешовски се промовира вечерва, во рок барот „Гарсон“, со почеток во 19:30 часот. ЛИНК ДО ФБ НАСТАН Најголем дел од книг...

Промоција на книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Џабир Дерала и Валентин Нешовски
Промоција на книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Џабир Дерала и Валентин Нешовски
Екран

ШОРТКАТ – компанија за филмска продукција, уметност и издаваштво и Редакција ФРОНТЛАЈН имаат чест да го претстават своето најново издание, книгата „Човекот, роботот и дигиталниот бог“ од Џабир Д...