Преживеал струен удар од 4.100 волти- сега е Тикток ѕвезда и прави бизарни шеги (ВИДЕО)
Преживеал струен удар од 4.100 волти- сега е Тикток ѕвезда и прави бизарни шеги (ВИДЕО)
Канал 5

Доживеал струен удар од 4.160 волти низ главата и вратот, по што долго време се лекувал. Денес то...