Презентиран извештај “Навигација на иднината” од Инсајдер ИД и ЕБОР
Презентиран извештај “Навигација на иднината” од Инсајдер ИД и ЕБОР
Пари

Време зa читање: 4 минути На 13.05.2024 се одржа презентација на истражување на тема “Навигација во иднината: Синџир на снабдување, дигитализација  однесување на потрошувачи во FMCG индустријата во Се...