Претставата „На дното на океанот постојат некакви светови“ на Романо Николиќ во Битолскиот театар
Претставата „На дното на океанот постојат некакви светови“ на Романо Николиќ во Битолскиот театар
Вечер

„Претставата ‘На дното на океанот постојат некакви светови’ ги освојува срцата на публиката повеќе од една година во Хрватска. Со нејзината изведба на 12 јуни започнува серија гостувања на театри од ...