БОЦВАНА СЕ ЗАКАНИ ДЕКА ЌЕ ИСПРАТИ 20.000 СЛОНОВИ ВО ГЕРМАНИЈА ЗА ДА ВИДИ КАКО Е ДА СЕ ЖИВЕЕ СО НИВ
БОЦВАНА СЕ ЗАКАНИ ДЕКА ЌЕ ИСПРАТИ 20.000 СЛОНОВИ ВО ГЕРМАНИЈА ЗА ДА ВИДИ КАКО Е ДА СЕ ЖИВЕЕ СО НИВ
Сакам Да Кажам

Претседателот на Боцвана, Мокветси Масиси, се закани дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија откако германското министерство за животна средина […] The post БОЦВАНА СЕ ЗАКАНИ ДЕКА ЌЕ ИСПРАТИ...

Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Република

Претседателот на Боцвана, Мокгвици Масиси и се закани на Германија дека ќе испрати до 20.000 слонови, незадоволен што Берлин го критикува ловот на слонови и извозот на трофеи што неговата земја, спор...

Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Канал 5

незадоволен што Берлин го критикува ловот на слонови и извозот на трофеи што неговата земја, спор...

Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Нетпрес

Претседателот на Боцвана, Мокгвици Масиси и се закани на Германија дека ќе испрати до 20.000 слонови, незадоволен што Берлин го критикува ловот на слонови и извозот на трофеи што неговата...

Претседателот на Боцвана и се закани на Германија: Ќе ви испратиме 20.000 слонови
Претседателот на Боцвана и се закани на Германија: Ќе ви испратиме 20.000 слонови
Локално

Претседателот на Боцвана, Мокгвеци Масиси се закани дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија, во период кога двете земји се расправаат околу увозот на ловечки трофеи. „Не се шегувам. Многу е лесно ...

Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
24 Инфо

Претседателот на Боцвана, Мокгвици Масиси и се закани на Германија дека ќе испрати до 20.000 слонови, незадоволен што Берлин го критикува ловот на слонови и извозот на трофеи што неговата земја, спор...

Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Либертас

Претседателот на Боцвана, Мокгвици Масиси и се закани на Германија дека ќе испрати до 20.000 слонови, незадоволен што Берлин го критикува ловот на слонови и извозот на трофеи што неговата земја, споре...

Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Боцвана се заканува дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија
Бизнис Вести

Претседателот на Боцвана, Мокгвици Масиси и се закани на Германија дека ќе испрати до 20. 000 слонови,незадоволен што Берлин го критикува ловот на слонови и извозот на трофеи што неговата земја, спор...

„Ќе ви испратиме 20.000 слонови“, Германија доби заканувачка порака од претседателот на Боцвана
„Ќе ви испратиме 20.000 слонови“, Германија доби заканувачка порака од претседателот на Боцвана
ММС

Претседателот на Боцвана, Мокветси Масиси се закани дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија. Во моментов двете земји се расправаат околу увозот на ловечки трофеи. „Не се шегувам“, изјави тој в...

Претседателот на Боцвана и се заканува на Германија: „Ќе ви испратиме 20.000 слонови“
Претседателот на Боцвана и се заканува на Германија: „Ќе ви испратиме 20.000 слонови“
Вечер

Претседателот на Боцвана, Мокветси Масиси се закани дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија. Во моментов двете земји се расправаат околу увозот на ловечки трофеи. „Не се шегувам“, изјави тој во вт...

Претседателот на Боцвана и се заканува на Германија: Ќе депортираме 20.000 слонови
Претседателот на Боцвана и се заканува на Германија: Ќе депортираме 20.000 слонови
Независен

Претседателот на Боцвана, Мокгвееци Масиси, се закани дека ќе испрати 20.000 слонови во Германија додека двете земји се расправаат околу увозот на ловечки трофеи. „Нема шега“, изјави тој за германскио...