Пред полноќ две сообраќајки ги вознемирија и ги извадија на улица граѓаните во Кисела Вода
Пред полноќ две сообраќајки ги вознемирија и ги извадија на улица граѓаните во Кисела Вода
24 Инфо

Пред полноќ две сообраќајни несреќи ги вознемирија граѓаните во Кисела Вода и ги извадија на улица. Очевидците за „24 инфо“ информираат дека две лица се пренесени во болница, а причинета е значителна...