Пребарувањето на Гугл се менува: Воведува одговори од вештачка интелигенција
Пребарувањето на Гугл се менува: Воведува одговори од вештачка интелигенција
Локално

Гугл најави дека во резултатите од пребарувањето ќе прикажува и одговори генерирани со помош на вештачка интелигенција. Ова е една од најголемите промени на веб-пребарувачот на Гугл во последните 25 г...