Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Frontline

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија д...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Вечер

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српскит...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово, прогласена вонредна состојба
Пожарот во Прешево видлив и во Куманово, прогласена вонредна состојба
МКД

Опожарени се 50 хектари борова шума и прогласена е вонредна состојба на таа територија, пишуваат српските медиуми Во гаснењето на пожарот учествуваат противпожарни екипи и дел од меснот...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Во Центар

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово – Во Центар ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Либертас

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми ј...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
АлсатМ

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија де...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Пожарот во Прешево видлив и во Куманово
Опсервер

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија...

Пожар во Прешево видлив и во Куманово, опожарени 50 хектари борова шума
Пожар во Прешево видлив и во Куманово, опожарени 50 хектари борова шума
Нова Македонија

Фото: Принт-скрин Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шум...

Вонредна состојба во Прешево поради пожар, видлив и во Куманово
Вонредна состојба во Прешево поради пожар, видлив и во Куманово
Локално

Општина Прешево во соседна Србија денеска прогласи вонредна состојба на територијата на селата Рајинци, Црнотиште, Горња и Доња Шошаја поради пожарот што избувна во попладневните часови, јавува РТВ Вр...

СЕ ГЛЕДА И ВО КУМАНОВО Гори во Прешево
СЕ ГЛЕДА И ВО КУМАНОВО Гори во Прешево
Плусинфо

0 Сподели Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума...